2020-07-27 07:59:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Sürgető anyagi gondjai támadhatnak

Napi horoszkóp július 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars a heves Kosban jár, a Merkúr a sértődékeny Rákban… ez komoly konfliktusokhoz vezethet. Figyeljen rá, hogy ne legyen agresszív a fellépése, a túlzott rámenősséggel most biztos, hogy elriaszt másokat.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Skorpió-hold hatására metszően éles szavaival vérig sérthet valakit, utána nem győz bocsánatot kérni… Eredményesen bevetheti viszont képességeit, ha üzleti tárgyalásra kerül sor a mai napon. Tűpontos meglátásaival abszolút győztesen kerül ki az esetleges vitákból!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Sürgető anyagi gondjai támadhatnak. Tárgyalásai során nem az ön szavai érvényesülnek, jogosan érzi, hogy figyelmen kívül hagyják a véleményét. Higgadtsággal többre megy majd.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Rák-Merkúr miatt még inkább felerősödik személyiségének gyengéd, gondoskodó oldala. Egyúttal azonban sértődékenyebb is lehet a szokásosnál, és több elvonulásra, egyedüllétre van szüksége. Ne merüljön el az önsajnálatban!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Vágyai könnyen teljesülnek, hiszen a Nap az Oroszlán hegyében jár. Tegyen többet azért, hogy tovább javuljon a közérzete. Mondjon le a zsíros ételekről, fogyasszon több vitamint, és ügyeljen a kiegyensúlyozott táplálkozásra.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Sokan fogják csodálni végtelen energiáját, lelkesedését. Igyekezzen mindenkivel a legbarátságosabban viselkedni, akkor is, ha egyesek kivívják az ellenszenvét a viselkedésükkel.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nehezen tartja fejben kötelességeit és a határidőket. Szertelensége miatt esetleg bajba is kerülhet, rendezze hát gondolatait. Kérdéseire hamarosan megkapja a válaszokat, legyen egy kicsit türelmesebb!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Skorpió-hold a szokásosnál is érzékenyebbé teszi, ráadásul, ha úgy érzi, hogy megbántották, hajlamos bosszút állni. Fékezze egy kicsit magát, és ne ítélkezzen azonnal!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A szerelmi energiái erősek, és egy véletlen találkozás nagyon jelentős hatással lehet a jövőjére. Még ha első pillanatban nem is lobban fel azonnal a láng, próbálkozzon egy második kísérlettel is!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma sajnos nem a legkellemesebb oldalukat mutatják a bolygók. Nyugtalan lehet, túlzottan kapkod, az idegrendszere sem stabil. Próbáljon lazítani és kivárni, míg a „vihar” elcsitul.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A szerelem területén igazi csodák történhetnek. Talán valaki szerelmet vall önnek, akiért már hosszú ideje rajong, és sejtelmes sem volt az érzéseiről, vagy mesébe illő módon ismerkedhet meg valakivel, akivel egy hosszabb kapcsolata is kialakulhat.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A Skorpió-hold miatt ma mindent személyes sértésnek vesz, a legártatlanabb megjegyzést is. Meg kell próbálnia elfojtás helyett hangot adni az érzelmeinek, és közben ügyelni rá, hogy zaklatott lelkiállapotában ne mondjon olyasmit, amit később megbánhat...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: